Afișare MARC

Managementul calitatii serviciilor si ospitalitatea in restaurante, gastronomie, hoteluri : (Număr de înregistrare 8257)

020 ## - ISBN
International Standard Book Number 978-973-46-4052-2
041 ## - Limba textului
Language code of text/sound track or separate title rom
080 ## - UDC
Universal Decimal Classification number 796.5 :
080 ## - UDC
Universal Decimal Classification number 658.5
100 ## - Autor principal
9 (RLIN) 6587
Personal name Stavrositu Stere
245 ## - Titlul
Title Managementul calitatii serviciilor si ospitalitatea in restaurante, gastronomie, hoteluri :
Remainder of title Tematica pentru formarea profesionala
Form manual
260 ## - Loc, editură, an
Place of publication, distribution, etc Iasi
Name of publisher, distributor, etc Editura Polirom
Date of publication, distribution, etc 2014
300 ## - Descriere fizică
Extent 543 pag. :
Other physical details tab., il.
504 ## - Bibliografie
Bibliography, etc Bibliografie p. 543
650 ## - Cuvânt cheie
Topical term or geographic name as entry element Turism
650 ## - Cuvânt cheie
Topical term or geographic name as entry element Servicii
650 ## - Cuvânt cheie
Topical term or geographic name as entry element Management
650 ## - Cuvânt cheie
Topical term or geographic name as entry element Hotel
Exemplare
Locație (biblioteca principală) Nu este pentru împrumut Sursa clasificare sau schema de sortare Cod de bare Status deteriorare Status pierdere Status retragere Sublocație sau colecție Cost, preț de achiziție Număr de inventar / număr apel Număr exemplar
Biblioteca CU UBB ResitaNot For Loan 0039636   Biblioteca CU UBB Resita63.96III 84708_22E1
Biblioteca CU UBB Resita  0039692   Biblioteca CU UBB Resita63.96III 84709_22E2
Biblioteca CU UBB Resita  0039693   Biblioteca CU UBB Resita63.96III 84710_22E3